به گزارش مشرق، متن اطلاعیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به شرح زیر است:
«إِنَّ اللّهَ یَأْمُرُکُمْ أَن تُؤدُّواْ الأَمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا وَإِذَا حَکَمْتُم بَیْنَ النَّاسِ أَن تَحْکُمُواْ بِالْعَدْلِ إِنَّ اللّهَ نِعِمَّا یَعِظُکُم بِهِ إِنَّ اللّهَ کَانَ سَمِیعًا بَصِیرًا» سوره نساء آیه 58
ملت شریف و مقاوم جمهوری اسلامی ایران
امروز ایران اسلامی در سایه نعمت بزرگ ولایت، راهبریهای داهیانه بنیانگذار کبیر انقلاب و خلف صالح ایشان حضرت آیتالله خامنهای «مدظلهالعالی» و مجاهدتهای سی و چهار ساله فرزندان برومند خود بهرغم همه توطئهها، تحریمها و کارشکنیهای دشمنان مستکبر، به پیشرفتهای چشمگیر در عرصههای مختلف دست یافته و امید ملتهای مستضعف را به امکان رسیدن به قلههای عزت و پیشرفت و رهایی از سلطه مستکبران بیش از پیش کرده است.
اکنون که ملت بزرگ ایران در آستانه امتحانی دیگر قرار گرفته است جامعه مدرسین حوزه علمیه قم توجه عموم ملت مسلمان ایران را به نکات ذیل جلب میکند:
1- همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودهاند حضور اکثری مردم، به کشور و نظام اسلامی مصونیت میبخشد و روح جدیدى در کالبد کشور، ملت و انقلاب میدمد. بنابراین مهمترین مسئله همچون گذشته حضور حداکثری و پرشور مردم فهیم و موقعیت شناس ایران در عرصه سرنوشت ساز انتخابات است.
2-انتخابات به ویژه انتخابات ریاست جمهوری نقش بسیار مهمی در ادامه راه پرافتخار نظام اسلامی دارد، لذا توجه آحاد مردم بهویژگیهای نامزد اصلح با رهنمود گرفتن از ارشادات رهبر فرزانه انقلاب از اهمیت خاصی برخوردار است.
ایمان و اعتقاد راسخ به خداوند متعال، باورداشتن و پایبندی به انقلاب، قانون اساسى و مردم، داشتن روحیه مقاوم و تسلیم نشدن در برابر فشارهای خارجی، داشتن تدبیر، حکمت، برنامه و نگاه بلندمدت و همهجانبه و تهذیب اخلاقی از جمله این ویژگیها است.
3- نامزدهای انتخاباتی نیز باید با ارزیابی درست از تواناییهای خود و مقتضیات مسئولیت مهمی که میخواهند بهعهده بگیرند وارد میدان انتخابات شوند.
التزام به قانون، معرفی برنامههای خود از طریق تبلیغات سالم، دوری از اسراف، ندادن وعدههای کاذب و پرهیز از تخریب دیگران باید سرلوحه فعالیت آنان باشد.
جناحها و گروههای موجود کشور و طرفداران کاندیداها نیز از تخریب کسانی که با تشخیص تکلیف وارد میدان رقابت انتخاباتی شده و صلاحیت آنها نیز از سوی شورای محترم نگهبان تأیید میشود جداً پرهیز و از سیاه نمایی وضع موجود و تخطئه تلاشهای انجام شده در دورههای مختلف خودداری کنند.
4- فرد منتخب مردم هم باید با تشکیل دولتی قوی و کارآمد و بهکار گرفتن نقاط قوت دولتهای پیشین و پرهیز از نقاط ضعف آنان بهرفع موانع موجود و حل مشکلات بپردازد و زمینه ساز حماسه اقتصادی در کشور شود.
در این زمینه تبعیت از ولایت فقیه، ارتباط وثیق با مراجع عظام تقلید و علما، یاری گرفتن از کارشناسان دلسوز، توجه به ذخایر مادی و معنوی فراوان کشور، حرکت در مسیر چشم انداز 20 ساله نظام و پرهیز از شتابزدگی و روزمره فکر کردن در مسائل اقتصادی، توجه به اقتصاد مقاومتی و خودداری از ایجاد تشویش و هزینه تراشی برای مردم از جمله مواردی است که باید وجهه همت رئیس جمهور منتخب باشد.
5- برگزاری همزمان انتخابات شوراهای اسلامی در سراسر کشور نیز از اهمیت به سزایی برخوردار است و مردم شریف ایران اسلامی در این مورد نیز همچون انتخابات مهم ریاست جمهوری باید با مشورت و نظرخواهی از افراد زبده، آگاه و معتمد و تحقیق و بررسی، افراد صالح و شایسته را شناسایی کنند و امور اجرایی کشور، شهرها و روستاهای خود را به دست آنان بسپارند.
6- همانگونه که رهبر معظم انقلاب هشدار دادند تلاش دشمن برای پرشور برگزار نشدن انتخابات و در صورت ناکامی از بین بردن شیرینی آن همچون انتخابات سال 88 است، بنابراین لازم است همه مردم ایران اسلامی به ویژه نامزدها و هواداران آنها با هوشیاری از قرار گرفتن در طرح و نقشه دشمن پرهیز کنند و با التزام کامل به قانون چه در مرحله تأیید صلاحیتها و چه بعد از مشخص شدن نتایج، حماسه سیاسی مردم را با رفتار صحیح خود تکمیل کنند.
در پایان یادآور میشود که مردم فهیم، انقلابی و موقعیت شناس ایران اسلامی نشان دادهاند که وجود برخی ضعفها و نابسامانیهای اقتصادی در کشور و مشکلات معیشتی نمیتواند در عزم مستحکم آنان در ادامه راه پرافتخارشان خللی ایجاد کند و انشاءالله با هوشیاری و حضور همیشگی خود در پای صندوقهای رای این بار هم فصل جدیدی از قدرت و پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی را رقم میزنند و با خلق حماسه سیاسی امیدهای دشمنان نظام را به یاس و ناامیدی تبدیل میکنند.
و السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
محمد یزدی
رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور بیانیهای نکاتی را در مورد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری متذکر شد.